Tuomas Milonoff ja Riku Rantala, Johnny Kniga

Kohti täydellistä juhlimista

Aika03.11.2017 Paikka​Hotelli- ja ravintolamuseo

Marraskuu on täynnä tapahtumia Kaapelitehtaan museoissa. Kaapelitehtaan kolmen museon perinteeksi muodostunut aikuisille suunnattu klubi-ilta, Kaapelimuseoklubi, järjestetään jälleen keskiviikkona 15.11.2017 klo 18−20. Tällä kertaa teemana on viina.

Illan puheosuudesta vastaa Madventuresista tuttu Tuomas ”Tunna” Milonoff, joka vinkeillä pärjäät niin venäläisessä vodka-illassa, japanilaisessa karaokeluolassa, meksikolaisissa mezcal-bileissä kuin eteläafrikkalaisessa viinibaarissakin. Milonoff on juuri kirjoittanut Mad Spirit -kirjan (2017, Johnny Kniga) yhdessä Riku Rantalan kanssa. Siinä Suomen suosituimmat seikkailijat kertovat kaikki maailmalta keräämänsä reseptit, drinkkivinkit ja varjelluimmat salaisuudet matkallaan kohti täydellistä juhlimista.
 

Mad Spirit on Madventuresin lahja satavuotiaalle Suomelle, sen myötä suomalainen juhlimiskulttuuri jalostuu ennenkuulumattomalla, tai -juomattomalle tasolle. Riku ja Tunna pureutuvat ihmiskehon ja -mielen ytimeen ja tutkivat biohacking-henkisesti ruoan, juoman ja juhlimisen alkemiaa. Tietoiskut, juomalaut ja tilastot naurattavat, mutta myös opettavat uutta. Kirjan kuvaus lupaa: "Mad Spiritin luettuasi et enää koskaan saa krapulaa. Jos heikko olo kuitenkin yllättää, löydät kirjan sivuilta myös maailman parhaat reseptit olon parantelemiseen." Kirjaa varten kaksikko hyödynsi myös Hotelli- ja ravintolamuseon kokoelmaa. Kirjaa on myynnissä tapahtumassa ja siihen on mahdollista saada Tunnan nimikirjoitus.

Kaapelimuseoklubissa voi tutustua myös kolmen museon näyttelyihin, Hotelli- ja ravintolamuseossa on baari ja Deeku-duo esittää alkoholista kertovia lauluja. Valokuvataiteen museossa on opastuksia ja taiteilijatapaamisia ja Teatterimuseossa paikalla on keskusteleva opas.

Sisäänpääsy Museokortilla tai museoiden yhteislipulla (15 €). Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta Facebookissa.