Nautintojen ilta Hotelli- ja ravintolamuseossa

Aika21.04.2017 Paikka​Hotelli- ja ravintolamuseo

Jos et koskaan ole käynyt syömässä lounasta BarLaurean ravintola Flow'ssa, niin kannattaisi, sillä niin erinomaista lounasta se tarjoaa Leppävaarassa. Eikä lounasta ole hinnalla pilattu, vaan kolme ruokalajin lounas maksaa vaivaiset 15 euroa. Nyt tuo keittiö tuo taidonnäytteensä Helsinkiin Nautintojen illan muodossa, kun Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyt muuttuvat yhdeksi ainutlaatuiseksi illaksi 10.5. tunnelmalliseksi ravintolasaliksi.
 


Kampasimpukoita ja muita herkkuja BarLaurean lounaalla Leppävaarassa.


Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijat, jotka vastaavat BarLaurean herkuista, inspiroituvat rakkaudesta ja lemmenruoista ja toteuttavat istuvan illallisen kolmellekymmenelle hengelle. Nautinnon nälkä ja Palveluksessanne! -näyttelyt tarjoavat tunnelmalliset puitteet illalliselle ystävien tai rakkaasi seurassa. Nautintojen illasta löytyvät intiimit kahden hengen Intohimon, Vaakunan ja Humalan pöydät. Neljän hengen seurueet pääsevät istumaan Ilon, Lemmen, Tanssin ja Laulun pöytiin. Tuoksusta löytyy kaksi neljän hengen pöytää eli paikkoja on isommallekin seurueelle.

Rakkausteemaisen menun raaka-aineet selviävät vasta viikkoa ennen tilaisuutta, sillä opiskelijat testaavat tuotoksi koulun teemaviikoilla. Vain parhaat kombot valitaan Nautintojen iltaan. Varmaa on, että jotain afrodisiakeja eli lemmenruokia on tarjolla.
 


Intohimo-pöydästä löytyy romanttisten treffien tunnelmaa.


Ruoka-aineallergiat pyydetään ilmoittamaan lipun oston yhteydessä. 30 euron illalliskortti sisältää ruoat alkoholittomine lemmenjuomineen ja museon sisäänpääsymaksun. Tilaisuus alkaa ke 10.5. klo 17.30 ja päättyy viimeistään klo 19.30. Liput ovat myynnissä Holvi-kaupassa: https://holvi.com/shop/hotellijaravintolamuseo/

Hotelli- ja ravintolamuseo osallistuu tapahtumalla myös Suomi100-juhlavuoden Syödään yhdessä -hankkeeseen.