"Puhelimessani on yksi vika. Siinä ei ole sun numeroa."

Aika09.06.2016 Paikka​Hotelli- ja ravintolamuseo

Aloitteen tekeminen on vaativa taiteenlaji. Joiltakin se sujuu luonnostaa ja toiset eivät keksi mitään sanottavaa vaikka mieli tekisi tutustua uuteen ihmiseen. Ei hätää! Hotelli- ja ravintolamuseon Flirttikone auttaa jäänmurtamisessa ja ensikontaktin tekemisessä. Flirttikone arpoo sopivimman iskurepliikin parin sadan vaihtoehdon joukosta.

Iskurepliikit on kerätty eri lähteistä muun muassa kirjallisuudesta, internetistä ja tosi elämän tilanteista. Repliikkejä on jaettu neljään kategoriaan: kohteliaisuus, murteella, K-18 ja käänteispsykologiaa. Joitain repliikkejä on vaikea sijoittaa vain yhteen kategoriaan. Flirttikoneen repliikeissä on sekä onnistuneita että niitä, joilla yritys ei ole tuottanut toivottua lopputulosta. Kaikki repliikit eivät suinkaan ole historiallisia vaan mukaan mahtuu myös uudempaa tuotantoa.

Varoituksena kuitenkin, että pelkkä iskurepliikki ei välttämättä auta vaan vaikutus tehdään myös puhetyylillä ja katsekontaktilla. Kauneimmankin repliikin voi saada kuulostamaan irvokkaalta. Tämän vuoksi julkaisemme nyt oheisen "opetusvideon":

Toivotamme onnea matkaan mutta emme ota mitään vastuuta repliikkien toimivuudesta tai seurauksista! Mikäli flaksi käy, niin ekoille treffeille voi lähteä vaikka museoon. :)

Flirttikone löytyy Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelystä jo nyt. Nautinnon nälkä -näyttelyyn sitä hienosäädetään. Mobiiliversio löytyy osoitteesta http://flirttikone.fi/

-Merja, Hotelli- ja ravintolamuseo