Ravintolarakkaus jatkuu myös ensi vuonna

Aika14.12.2017 Paikka​Hotelli- ja ravintolamuseo

Vaikka Rakkauden tiloja -yhteistyö päättyykin vuodenvaihteessa, Hotelli- ja ravintolamuseon Nautinnon nälkä -näyttely on auki vielä 5.8.2018 asti. Olemme suunnitelleet näyttelyn ympärille monenlaista kiinnostavaa ohjelmaa ensi vuodellekin:

10.1., 7.2. ja 7.3. Rakkautta suomalaiseen ruoka- ja juomahistoriaan voi tulla tunnustamaan kevään yleisöopastuksille. Yhtä juhlaa -kierroksella kuullaan suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin muutoksista viimeisen sadan vuoden aikana maistellen samalla eri aikakausiin sopivia juomia. Miltä maistuu kieltolain aikaan ravintoloissa tarjoiltu kova tee? Entäpä 2010-luvun Ravintolapäivässä tarjoillut drinkit mehujään muodossa? Lippuja kierrokselle saa juomatastingilla tai ilman. Varaa lippu

19.1. Psykoanalyysin yössä järjestetään ohjelmaa Kaapelitehtaan kolmessa museossa
14.2. ystävänpäiväksi olemme jälleen suunnittelemassa illallisia, joissa voit syödä näyttelyn keskellä rakkaasi tai ystäväsi kanssa. Se on ainutlaatuinen elämys, jonka on voinut kokea vain kerran aikaisemmin. Lue kokemuksia viime kerralta.
10.3. Kaapelimuseoiden Perhepäivässä on ohjelmaa myös lapsille

Kesäkuussa Helsinki-päivänä 12.6. tunnustamme rakkautta Helsinkiin ja Pride-viikolla järjestämme musiikkipainotteista ohjelmaa, joka toimii myös näyttelyn päätösbileinä.

Muutoksia saattaa matkan varrella vielä tulla, mutta näillä ohjelmilla ensi vuotta on lähdetty suunnittelemaan. Nautinnon nälkä -näyttelyn päätyttyä avaamme elokuun lopulla lapsille suunnatun leivonta-aiheisen näyttelyn, jota suunnitellaan tässä rinnalla jo kovaa kyytiä.

Toivotan teille kaikille mitä parhainta vuoden loppua ja tervetuloa ensi vuoden tapahtumiin!

-Merja