Rakkaudesta leikkiin...

Aika02.11.2017 PaikkaLottamuseo

Perinneleikit ry ja Lottamuseo ovat tuottaneet Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi Pikkulotan Leikit -kirjan, johon on koottu leikkiohjeita 1930- ja 1940-luvulla julkaistusta Pikkulottalehdestä. Kirjan julkistamistilaisuus järjestetään Lottamuseolla 25.11. Hankkeen suojelijana toimii pikkulotta Aira Samulin.

Pikkulotan Leikit -kirja julkistetaan Lottamuseolla lauantaina 25.11. Julkistamistilaisuus on koko perheelle suunnattu ilmaistapahtuma, jossa askarrellaan, leikitään ja tehdään hyvää yhdessä. Lottamuseolle voi tuoda tapahtuman aikana tarpeettomaksi jääneitä, ehjiä ja puhtaita leluja, jotka hyväntekeväisyysyhdistys Hope ry jakaa tarvitseville. Perinneleikit ry:n leikkihetket koko perheelle klo 12, 14 ja 15.

Tapahtumassa huutokaupataan taiteilija Samuli Kilpeläisen Pikkulotan leikit -kirjaan tekemät kuvituskuvat. Huutokaupan meklarina toimii näyttelijä ja komedianne Tuija Piepponen. Huutokaupan tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Hope ry:lle. Hope ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Ohjelma:
Klo 12 Koko perheen leikkituokio
Klo 13 Pikkulotan leikit -kirjan julkistaminen

  • Pikkulotta Aira Samulinin tervehdys

Klo 13.15 Pikkulotan leikit -taulujen huutokauppa

  • Meklarina näyttelijä Tuija Piepponen

Klo 14 Koko perheen leikkituokio
Klo 15 Koko perheen leikkituokio

Kirjan voi hankkia itselle tai vaikka joululahjaksi 25.11. alkaen Lottamuseon verkkokaupasta www.lottamuseo.fi tai Perinneleikit ry:n verkkokaupasta www.perinneleikit.fi

Tapahtumaan vapaa pääsy. Tervetuloa viihtymään Lottamuseolle.