Pariskunta kahvilassa 1950-luvulla, Hotelli- ja ravintolamuseo.

#Rakkaudella2017 -kuvakilpailun säännöt

Aika19.05.2016

Rakkauden tilojen somekanavilla pääset osallistumaan vaihtuviin kilpailuihin. Milloin sinä teit viimeksi jotain ihanaa läheisellesi? Mitä se oli? Osallistu parhaillaan käynnissä olevaan rakkauden tekoja -kilpailuun! Julkaise kuva ja tarina viimeisimmästä rakkausteostasi Facebookiin Rakkauden tiloja -sivulle tai Instagramiin hashtagilla #rakkaudella2017. Voittaja pääsee mukaan valitsemansa museon näyttelyavajaisiin.

Näin voit osallistua:
1)    Toteuta jokin rakkausteko rakkaallesi
2)    Ota teosta tai tilanteesta valokuva
3)    Jaa kuva tarinan kera Rakkauden tilojen Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #rakkaudella
Kuvia voi lähettää 31.12.2016 saakka. Kolme eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa palkitaan kutsulla näyttelyavajaisiin! Tykkäystilanne tarkistetaan ja palkinnonsaajat julkistetaan 9.1.2017.

#RAKKAUDELLA -KUVAKILPAILUN SÄÄNNÖT

1.    Järjestäjä

Rakkauden tiloja -hankemuseot:

Hotelli- ja ravintolamuseo
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
Puh. 044 747 4110
hrm@hotellijaravintolamuseo.fi
http://www.hotellijaravintolamuseo.fi

Lottamuseo
Rantatie 39, Tuusula
Puh. (09) 274 1024
info@lottamuseo.fi
http://www.lottamuseo.fi
    
Teatterimuseo
Tallberginkatu 1 G, Helsinki
Puh. 040 1922 300
info@teatterimuseo.fi
http://www.teatterimuseo.fi

Vantaan kaupunginmuseo
Hertaksentie 1, Vantaa
Puh. (09) 8392 4477
kaupunginmuseo@vantaa.fi
http://www.vantaa.fi/vapaa-aika/kulttuuri/vantaan_kaupunginmuseo

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Rakkauden tiloja -hankemuseoiden työntekijät voivat ladata Facebookiin ja Instagramiin kuvia hashtagilla #rakkaudella, mutta he eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.

3.    Osallistumisaika
Osallistumisaika päättyy 31.12.2016 klo 23.59. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Voittajat julkistetaan 7.1.2017.

4. Kilpailuihin osallistuminen
Kuvakilpailuun voi osallistua ottamalla kuvan rakkausteostaan ja lataamalla sen omalle Facebook- tai Instagram-tililleen. Kuva tulee merkitä hashtagilla #rakkaudella. Henkilö voi osallistua kilpailuun useammalla kuvalla. Kilpailu ei ole Facebookin eikä Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa järjestäjän kilpailujen käyttöön, ei Facebookille eikä Instagramille.

5. Palkinnot
Kolme eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa palkitaan avajaiskutsulla kunkin voittajan valitsemaan museoon. Kutsu sisältää avajaisohjelman ja mahdolliset tarjoilut. Kutsu on avec.

6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen
Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä hänen yksityiseen Facebook- tai Instagram -postilaatikkoonsa tai sähköpostitse mikäli sähköpostiosoite on saatavilla. Palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken uudelleen, mikäli yhteydenotto ei onnistu tai palkinto palautuu virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa tulosten julkistamisesta.

7. Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
Kunkin kilpailuun osallistuneen antamaa profiilinimeä käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseksi, mikäli osallistuja kieltää suoramarkkinoinnin lähettämisen. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan etunimi, sukunimi ja paikkakunta kilpailun järjestäjän sekä hankemuseoiden omilla internetsivuilla sekä Facebook- ja Instagram -tileillä.

9. Kuvan ja tarinan immateriaalioikeudet
Lähettäessään kuvan käyttäjä vakuuttaa omistavansa niihin tarvittavat julkaisu- ja immateriaalioikeudet. Samalla käyttäjä luovuttaa julkaisuluvan lähettämälleen materiaalille Rakkauden tiloja -hankkeen Instagram- ja Facebook-sivuilla sekä hankemuseoiden internetsivuilla, somekanavilla sekä muussa markkinointimateriaalissa. Materiaalin omistus säilyy käyttäjällä, mutta Rakkauden tiloja -hankemuseot voivat käyttää materiaalia rajoituksetta markkinoinnissaan.