Sami Minkkinen: Havaintoja parisuhteesta

Aika26.09.2017

Pahoittelumme, Sami Minkkisen luento on jouduttu peruuttamaan.

Vuodesta 2013 saakka blogia pitänyt nelikymppinen Sami Minkkinen esitellään Rakkauden tiloja -luentosarjan kolmantena luennoitsijana. Minkkisen pitämää Havaintoja parisuhteesta -blogia seuraa nykyään yli satatuhatta ihmistä. Idea blogin kirjoittamisesta syntyi lenkkeillessä kumppanin kanssa. Parisuhde oli toimiva aihe, sillä Minkkisellä oli siitä kattavasti kokemusta - ja aihehan nyt vain on sellainen, mistä riittää loputtomiin kirjoitettavaa.

Minkkinen kirjoittaa blogissa havainnoista omassa parisuhteessaan, mutta tunnustaa että jokainen parisuhde on erilainen. Teksteihin on helppo samaistua, sillä havainnot liittyvät arkisiin ongelmiin, kuten kaupassa käymisen rutiineihin. Mies käsittelee myös parisuhteen isoja ja yleisiä ongelmia, kuten puhumattomuutta ja tunteiden loppumista. Aratkaan aiheet, kuten seksi, eivät jää käsittelemättä. 

Minkkinen tunnustaa blogissaan olevansa ikuinen romantikko ja uskovansa rakkauteen. Esimerkillään Minkkinen on kannustanut miehiä puhumaan rakkaudesta. Syksyllä hän alkoi juontamaan Kielletty rakkaus -ohjelmaa Nelosella.

Havaintoja parisuhteesta -luennot Vantaalla 27.9. klo 18-20, Kaapelitehtaalla 4.10. klo 18-20 ja Lottamuseolla 18.11. luentosarjan päätöstapahtumassa.