Krista Kosonen, kuva Mitro Härkönen

Krista Kosonen avaa syyskauden taiteilijatapaamiset

Aika14.09.2017 PaikkaTeatterimuseo

Rakkauden vuosi jatkuu ja Teatterimuseon rakkausteemaiset taiteilijatapaamisetkin jatkuvat! Syyskauden ensimmäisellä kerralla saamme vieraaksemme näyttelymme kummin, näyttelijä Krista Kososen. Taiteilijatapaamisen aikaan Krista on juuri palannut Toronton elokuvajuhlilta, jossa hänen uusin elokuvansa Miami saa kansainvälisen ensi-iltansa. Tapaamisessa kuullaan varmasti tuoreita kokemuksia reissulta.

Museonjohtaja Raija-Liisa Seilon johdattelemassa keskustelussa kuullaan Toronton-kuulumisten lisäksi muistoja Kristan uralta. Lukuisien elokuva- ja televisioroolien lisäksi Krista on tehnyt vaikuttavia näyttämörooleja, joista muutama on valittu Rakkauden tiloja - Näytelty rakkaus -näyttelyymmekin. Hän oli Andriy Zholdakin luottonäyttelijä hänen ohjaamissaan Anna Kareninassa (2010) ja Kirsikkapuistossa (2012) Turun Kaupunginteatterissa sekä Morbror Vanjassa Klockriketeaternissa 2011, joista kaikista löytyy kuvia näyttelystä.

Taiteilijatapaamisessa Krista Kosonen, lauantaina 23.9.2017 klo 13−14.30.
Mukaan yleisöksi pääsee näyttelyn pääsylipun hinnalla tai Museokortilla. Ylläoleva kuva: Mitro Härkönen.

Kristan ajatuksia rakkaudesta ja rakkauden esittämisestä kuullaan kummivideolla. Taiteilijatapaamisessa kuullaan sitten lisää! Tervetuloa!